OGIO zoekt Communicatie-vrijwilliger met professionele ervaring.

Ogio wil zich professionaliseren met behoud van al het goede dat OGIO kenmerkt. Een van de meest in het oog springende elementen waarin deze professionalisering tot uiting zal komen is de wijze waarop OGIO gaat communiceren.

Het bestuur realiseert zich terdege dat communicatie een echt en uitgesproken vak is. Vandaar dat ze binnen het ledenbestand op zoek is naar een even zo uitgesproken communicatie profesional om hier een belangrijke rol in te spelen.

Ouders van bij OGIO schietende jeugd zijn nadrukkelijk ook van harte uitgenodigd om te reageren.

De plaats in de organisatie is als staf-vrijwilliger direct onder het bestuur, het eerste aanspreekpunt is vooralsnog de secretaris.

Het werkveld is breed en loopt van social media via een digitale nieuwsbrief tot eenmalige uitingen. Vanzelfsprekend maakt de Communicatie-vrijwilliger, samen met zelf gekozen vrijwilligers, het communicatieplan en stemt dat af met het bestuur.

De Communicatie-vrijwilliger gaat dit werk dus niet alleen doen en werkt sowieso samen met de vrijwilligers die binnen OGIO nu al actief zijn op vlakken als bijvoorbeeld websitebeheer en Facebook.

De honorering bestaat - zoals te doen gebruikelijk bij verenigingen – uit oprechte waardering, dankbaarheid en de spreekwoordelijke “eeuwige roem”.

Reacties graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.